От  “Възраждане припомнят, че по сигнала, подаден от тях е възобновена

...
От  “Възраждане припомнят, че по сигнала, подаден от тях е възобновена
Коментари Харесай

Софийски градски съд върна преписката за записа на ПП-ДБ обратно на Прокуратурата

 _2024 izbori_v013

От  “Възраждане ” напомнят, че по сигнала, подаден от тях е възобновена прокурорска инспекция против управлението на ПП-ДБ. Сигналът е във връзка запис, оповестен преди година в медийното пространство, съдържащ данни, навеждащи за дейности от “Продължаваме смяната ”, в в съгласие с непознати посолства, политизиране на управленията на службите за сигурност на България. 

 

Преписката е върната на Прокуратурата след обжалване, от страна на “Възраждане “ квалифицирано от адв. Петър Петров - депутат от 12 МИР Монтана. На съображение на подадената от него тъжба, Софийски градски съд анулира отхвърли за формиране на досъдебно произвеждане и върна на Прокуратурата преписката за спомагателна инспекция.

 

Припомнямe, че при изтеклия преди година запис, мотив за инспекцията, се приказва за експлоатиране на държавния уред, за избавяне на сякаш “политически съперници ” на ПП-ДБ, за съгласувана с непознати посолства замяна на управителни фигури в службите за сигурност, ГЕРБ  се спряга, само за “медиен зложелател ”, трупащ доверчив електорален актив, а лицата от аудиозаписа имат намерение да приключат политическата си кариера на някой остров, а чуващите се гласове наподобяват тези на водачите на “Продължаваме смяната ”.

 

“След изтеклия през вчерашния ден, втори абсурден аудиозапис в медийното и общественото пространство, на който се чуват гласове, за които разгласилите го медии настояват, че са на водачите на ПП-ДБ има ли още подозрения, че ни ръководят национални предатели, за които битката с корупцията е единствено предизборна дъвка за подлъгване на гласоподаватели. Същите тези, които се бореха против персони, споменавани в записа, се оказва, че явно са преговаряли с тях за крупни суми, които имат намерение да узаконят и изсветлят, суми, които да им бъдат предоставени за медийна и пропагандна акция. Всичко това, дружно с нескопосаната и детска имитация на документи, за която разбрахме още веднъж от медиите, навежда на тезата, че сме били ръководени от нарушители. Искам да кажа на хората две неща - да гласоподават наказателно против досегашната евроатлантическа коалиция, и да не се опасяват. Ние сме по-силни от тях, тъй като правото и истината са на наша страна. Сигурен съм, че рано или късно, с наша помощ, някогашните ръководещи ще понесат наказателна отговорност за всичките си противозаконни действия и схеми. Най-бързият метод, жителите да получат заслужено отмъщение е като гласоподават за “Възраждане ” на 9 юни ”, разяснява още претендентът за депутат от 12 МИР Монтана, Петър Петров. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР